Complete the form below to create your account

This will be your public name in the community
We need this to keep you informed about your account

Mandatory data.

Why you'll love MyOMSYSTEM

All members get access to exclusive benefits:

  • Member community
  • Register products
  • Extended warranty
  • Monthly newsletter

Každý den je Den Země

Den Země je čas na zamyšlení nad ochranou životního prostředí a důležitostí ochrany naší planety. Jako velvyslanci OM SYSTEM využívají fotografové své umění k zachycení krásy přírody a zvyšování povědomí, poskytují inspiraci prostřednictvím svého umění. Slavme sílu fotografie pro vytvoření lepšího světa v tento Den Země!

Adrián Ordieres

Mám mnoho zdrojů inspirace. Nejzřejmější je příroda a úžasné okamžiky, které mi poskytuje, když jsem venku. S myšlenkou, že mohu vyvolat drobnou pozitivní změnu u těch, kteří se dívají na mou práci, stojí hodiny chladu, horka, nedostatek spánku a hlad za to.

Naia Pascual

Inspiruje mě krása a křehkost přírody a schopnost zachytit ji a sdílet prostřednictvím fotografie. Hnacím motorem je pro mě také myšlenka zvyšování povědomí o důležitosti ochrany divoké přírody a našeho přirozeného prostředí.

Adrian Truchta

Nejvíce mě inspiruje neustálé pozorování přírody. Příroda vytváří situace, které vás donutí na chvíli se zastavit a... jediné, co musíte udělat, je zmáčknout spoušť v pravý okamžik.

Buddy Eleazer

Miluji přírodu a miluji fotografování. Pobyt v přírodních lokalitách, jako je Botswana nebo Yellowstone, případně v místech s aktivním výskytem ptáků, jako je Florida, ve mně vyvolává nadšení. Jakmile jsem v terénu, nemůžu se dočkat, až začnu fotit. Když nejsem v terénu, čerpám inspiraci z prací jiných fotografů na sociálních sítích a z „cofee table“ knih o divoké přírodě.

César Gil

Co se týče fotografování, nejvíce mě inspiruje skutečnost, že mé fotografie mohou být použity ke zvýšení povědomí o různých druzích zvířat a o hrozbách, které je obklopují. Pokud někdo uvidí některou z mých fotografií a řekne si, že třeba vlaštovky jsou velmi potřebné a že jsou to vynikající hubitelé škůdců, je to pro mě obrovský triumf a velký zdroj inspirace. Svou prací chci zvýšit povědomí ve společnosti a chránit vše, co mě tak baví fotografovat.

David Maimó

Nejvíce mě inspiruje tma a ticho noci.

François Drouvin

Inspiruje mě příroda zvýrazněná světlem, průsvitná křídla ptáků, protisvětlo, které strukturuje krajinu…

Guido van de Water

Nejvíce mě inspirovalo světlo a atmosféra. Vždycky hledám místa, kde světlo dopadá na krajinu, a kontrast, který vytváří mezi světlem a tmou. Z více než 80 procent fotografuji krajiny, ale zaujme mě cokoli, co má dobré světlo. Může to být makro, ptáci, volně žijící zvířata nebo dokonce světlo městské zástavby včera večer v Amsterdamu s Moisesem.

Keith Wallach

Inspiruje mě divoká příroda. Mnoha zvířatům nerozumíme a je inspirující ponořit se do jejich prostředí, učit se, fotografovat a vyprávět jejich příběhy široké veřejnosti. 

Mariusz Fronia

Skutečně mě inspiruje krásná krajina a hvězdná noc.

Melanie a David Benzovi

Vždy nás inspiruje kouzlo oceánu. Každý ponor je unikátní. Co nás čeká příště? Je to velké neznámo, které nás jako fotografy vždy fascinuje a nakonec také inspiruje na našich dalekých cestách do cizích zemí a kultur.

Michal Skřipský

Inspiruje mě krása přírody a rozmanitost světa, kterou se snažím zachytit na svých fotografiích.

Olaf Schieche

Inspiraci pro svou práci čerpám z mnoha různých zdrojů. Často je to právě lokalita, která má vliv na výsledný snímek. Proto vždy hledám neobvyklé pozadí, které lze vylepšit světlem.

Radim Hlaváč

Příroda a zvířata. Divoká zvířata, ale i ta chovaná v zajetí... pak jen hledám zajímavý způsob, jak je fotografovat a vyzdvihnout jejich přirozenou krásu.

Steve Ball

Příroda mě inspiruje v mnoha ohledech. Být venku a pozorovat orly bělohlavé, jak se vznášejí, nebo skorce šedé, jak si hledají potravu v potoce, je pro mě prostě zážitek. Občas se přistihnu, že jen sedím, dívám se a užívám si ten okamžik. Samozřejmě až po fotografování. Velmi inspirativní je pro mě také sledování ostatních fotografů, které obdivuji na internetu. V chladných a deštivých dnech to pomáhá udržet touhu vyrazit ven a fotografovat.

Thomas Van Puymbroeck

Nejvíce mě inspiruje samotná příroda, když se pozorně rozhlédnete kolem sebe pod vodou, uvidíte ty nejúžasnější barvy, tvary a vzory. Takže pokaždé, když se potápím, nemusím hledat inspiraci daleko, protože se mi automaticky objeví před objektivem.

Wojtek Meczynski

Inspiruje mě prostě příroda a její skrytá krása. Oceány a jejich obyvatelé jsou pro lidstvo stále tajemstvím. Fascinují mě malé a velmi malé organismy, které žijí v modrých vodách naší planety. Podvodní makrofotografie může někdy připomínat průzkum vesmíru. Chci ukázat krásu oceánů lidem, kteří se nemohou potápět.

Věříme, že fotografie nám může pomoci spojit se s přírodou a inspirovat nás k její ochraně. Proto na našem Instagramu sdílíme úžasné outdoorové fotografie a příběhy! Přidejte se k nám a získejte každodenní dávku přírodních krás!

About the author

Related Tags

Comments