Authentication - Register

Complete the form below to create your account

This will be your public name in the community
We need this to keep you informed about your account

Mandatory data.

Why you'll love MyOMSYSTEM

All members get access to exclusive benefits:

  • Member community
  • Register products
  • Extended warranty
  • Monthly newsletter
Event Calendar - Event

Into the forest | Suomi, Oulu Sanginjoki

Olympus

Photowalk
Everyone
OM-D Cameras , PEN Cameras
9/29/2021 5:00 PM - 9/29/2021 7:00 PM

INTO THE FOREST WITH OLYMPUS | KE 29.9. Luontokuvauskävely Jari ja Kaisa Peltomäen kanssa

Tervetuloa Into the forest with Olympus -photowalk-kävelylle! Koko syyskuun kestävä teemakuukausi kattaa kuvakävelyitä pitkin Eurooppaa. Voit myös osallistua erilaisiin online-tapahtumiin kuukauden aikana.


Sanginjoen suojelualue on laaja, yhtenäinen metsä- ja retkeilyalue kaupungin koillispuolella noin parikymmentä kilometriä Oulun keskustasta. Maisemaltaan Sanginjoen ulkometsä on vaihtelevaa. Se sisältää hyvin monenlaista maastoa harjujen kuivasta kangasmetsästä alavampien paikkojen vetisiin soihin. 

Lähden mukaan syyskuun toiseen Into the forest -photowalk-kävelyymme yhdessä ammatiluontokuvaaja Jari ja Kaisa Peltomäkien kanssa. Photowalkin aikana kävelemme Loppulan talolta Sanginjokivarteen ja harjoittelemme esimerkiksi virtaavan veden kuvaamista (sisäänrakennettu ND-suodin) ja tarkennuksen pinoamista (Focus stacking) Olympus-kameroilla. Tarkoitus on myös tehdä nuotio tulipaikalle ja kuvata sitä erilaisilla valotusajoilla (kokeilemme myös LiveCompositea). Suosittelemme sään mukaista vaatetusta ja kumisaappaita. Voit toki ottaa mukaan myös retkievästä nuotiolla nautittavaksi.

  • Tapahtuma on rajattu 15 hengelle, jotta voimme olla väljästi ja huomioida turvavälit.

  • Pyydämme varmistamaan paikalliset Covid-19-suositukset, jotka ovat voimassa tapahtuman aikana ja noudattamaan niitä. Ota huomioon turvavälien pitäminen ja tuothan tapahtumaan oman maskin ja käsihuuhteen. Peru osallistumisesi, mikäli sinulla on mitään koronaoireita. Älä lainaa kamerakalustoasi muille tapahtuman aikana.

  • Tuo mukaan oma kamerakalustosi.

  • Oma kuljetus tapahtumapaikalle välttämätön.

  • Säävaraus. Sateen sattuessa tapahtuma perutaan tai siirretään. 


AIKATAULU:

16:45 Tapaaminen Loppulan luontokahvilan parkkipaikalla (Sanginjoentie 1101, Oulu) 
17:00 Lähdemme kuvakävelylle (kävelyä yhteensä noin 2 km). Opastusta ja vinkkejä Olympus kameran käyttöön ja toimintoihin kävelyn aikana. Teemme nuotion jokivarteen ja jatkamme kuvaamista.   
19:00 Paluu parkkipaikalle. Tapahtuma päättyy.

Ilmoittaudu mukaan painamalla [REKISTERÖIDY] -painiketta. Otamme yhteyttä ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Mikäli paikat ovat täynnä, jätä yhteystietosi meille osoitteeseen contact.fi@om-digitalsolutions.com, niin täytämme mahdolliset peruutuspaikat ilmoittautumisjärjestyksessä. 


Free Event

The event has 8 participants. Total seats: 20

Into the forest | Suomi, Oulu Sanginjoki
Canceled
Address
Sanginjoentie 1101
Sanginjoentie
Oulu