Authentication - Register

Complete the form below to create your account

This will be your public name in the community
We need this to keep you informed about your account

Mandatory data.

Why you'll love MyOMSYSTEM

All members get access to exclusive benefits:

  • Member community
  • Register products
  • Extended warranty
  • Monthly newsletter

"Elke dag is Dag van de Aarde "

Dag van de Aarde is een tijd om na te denken over milieubescherming en het belang van het beschermen van onze planeet. Als ambassadeurs van OM SYSTEM gebruiken fotografen hun kunst om de schoonheid van de natuur vast te leggen en bewustzijn te creëren, en bieden ze inspiratie door middel van hun kunst. Laten we de kracht van fotografie vieren om op deze Dag van de Aarde een betere wereld te creëren!

Adrián Ordieres

Ik heb veel inspiratiebronnen. De meest vanzelfsprekende is de natuur en de geweldige momenten die zij mij geeft wanneer ik buiten ben. Natuurlijk maakt de mogelijkheid om een kleine, positieve verandering te creëren in iemand die mijn werk ziet, de uren aan kou, hitte, vermoeidheid en honger totaal waard.

Naia Pascual

Wat mij inspireert is de schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur en de kracht om dit vast te leggen en te delen door middel van mijn fotografie. Ik word ook gedreven door het idee om het bewustzijn voor het belang van natuurbehoud en de natuur zelf te vergroten.

Adrian Truchta

Constant de natuur observeren inspireert mij het meest. De natuur zorgt voor momenten die je doen stoppen en… het enige dat jij hoeft te doen is dit met je beste shot vastleggen.

Buddy Eleazer

Ik houd van de natuur en ik houd van fotografie. Op wilde plekken zoals Botswana, Yellowstone of zelfs in actieve vogelgebieden zoals Florida zijn, maakt mij heel blij. Zodra ik in het veld sta, kan ik niet wachten om foto’s te nemen. En wanneer ik niet buiten ben, doe ik inspiratie op door naar het werk van andere wildlife fotografen op social media en in ‘koffietafelboeken’ te kijken.

César Gil

Als het op fotografie aankomt, word ik het meest geïnspireerd doordat mijn foto’s mensen bewust kunnen maken van verschillende diersoorten en de gevaren waar zij mee te maken krijgen. Het is voor mij een grote overwinning wanneer iemand naar een van mijn foto’s kijkt en denkt dat zwaluwen juist heel erg nodig zijn en belangrijk werk leveren tegen insecten. Dat is voor mij een echte inspiratiebron. Met mijn werk wil ik in de maatschappij bewustzijn creëren, om te beschermen wat fotografie voor mij zo leuk maakt.

David Maimó

Ik raak het meest geïnspireerd door de duisternis en stilte van de nacht.

François Drouvin

Ik word geïnspireerd door de natuur waar licht de nadruk op legt. Doorzichtige vleugels van vogels, de achtergrondverlichting om het landschap structuur te geven…

Guido van de Water

Mijn inspiratie is het licht en de atmosfeer. Ik let altijd op hoe het licht op het landschap valt en contrast maakt tussen het licht en donker. 80 procent van mijn foto’s zijn landschappen, maar alles met goed licht pakt mijn aandacht. Dat kan macro, vogels of wildlife zijn en zelfs stadsverlichting zoals gisteravond in Amsterdam met Moises.

Keith Wallach

Wilde dieren inspireren mij. Veel dieren worden verkeerd begrepen, en voor mij is het inspirerend om in hun leefgebied te duiken en hun verhaal te leren, fotograferen en de mensen daarover vertellen. 

Mariusz Fronia

Wat mij echt inspireert zijn prachtige landschappen en de sterren.

Melanie en David Benz

Wij raken geïnspireerd door de magie van de oceaan. Voor ons is geen enkele duik hetzelfde. Wat staat ons te wachten? Het onbekende fascineert ons en inspireert ons als fotografen om lange reizen naar andere landen en culturen te maken.

Michal Skřipský

Ik haal mijn inspiratie uit de schoonheid van de natuur en de diversiteit van de wereld. Dit probeer ik in mijn foto’s vast te leggen.

Olaf Schieche

Mijn inspiratie komt uit veel verschillende bronnen. Vaak heeft de locatie impact op het eindbeeld. Daarom ben ik altijd op zoek naar speciale achtergronden die met licht versterkt kunnen worden.

Radim Hlaváč

Natuur en dieren. Wilde dieren, en dieren in gevangenschap… ik ben op zoek naar interessante manieren om ze te fotograferen en hun natuurlijke schoonheid te vergroten.

Steve Ball

Ik word op veel manieren door de natuur geïnspireerd. Buiten zijn en zien hoe de zeearenden vliegen of hoe de waterspreeuwen voedsel verzamelen is een genot voor mij. Soms zit ik alleen te kijken, te genieten van het moment. Natuurlijk nadat ik mijn foto’s heb genomen. Het is ook heel inspirerend om de andere fotografen die ik bewonder online te volgen. Op die koude en natte dagen helpt dat om mijn drang om naar buiten te gaan in stand te houden.

Thomas Van Puymbroeck

Wat mij het meeste inspireert is de natuur zelf. Als je onderwater goed om je heen kijkt, zie je de meest geweldige kleuren, vormen en patronen. Dus iedere keer dat ik onderwater ga hoef ik nooit ver te zoeken voor inspiratie, want het verschijnt allemaal zelf voor mijn lens.

Wojtek Meczynski

Ik raak geïnspireerd door de natuur en haar verborgen schoonheid. De oceaan en haar bewoners zijn voor de mensheid nog steeds een geheim. Ik ben gefascineerd door de kleine en heel kleine wezens die in de blauwe wateren van onze planeet wonen. Onderwater macrofotografie voelt soms net alsof je de ruimte aan het ontdekken bent. Ik wil de pracht van de oceaan laten zien aan mensen die niet kunnen duiken.

Wij geloven dat fotografie ons kan helpen met de natuur in verbinding te komen en ons zo te inspireren om haar te beschermen. Daarom delen wij onze fantastische foto’s en verhalen op onze Instagram-pagina! Volg ons voor je dagelijkse portie natuurschoon!

About the author

Related Tags

Comments