Authentication - Register

Complete the form below to create your account

This will be your public name in the community
We need this to keep you informed about your account

Mandatory data.

Why you'll love MyOMSYSTEM

All members get access to exclusive benefits:

 • Member community
 • Register products
 • Extended warranty
 • Monthly newsletter

Welcome to the Photography Journal, a collection of the latest stories from our expert visionary adventures.

 • All
 • Adventure Landscape
 • Birds
 • Field Macro
 • Wildlife
 • Waterdruppels vastleggen: Een snelle manier om de perfecte opname te maken

  Als je op zoek bent naar een creatieve activiteit die je binnenshuis kunt doen, is het vastleggen van waterdruppels een geweldige manier om je macrofotografie te oefenen! Voor mijn waterdruppelfoto's gebruik ik mijn E-M1 Mark III en M.Zuiko 60mm ...
 • Waarom ik van de OM-1 Mark II hou

  Sinds de lancering heb ik bijna elke dag de OM-1 gebruikt, en nu ik de kans heb om met de nieuwe en verbeterde OM SYSTEM OM-1 Mark II in het veld te fotograferen, is het onmiskenbaar dat de verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger zijn wat WIJ ...
 • Fantastische paddestoelen!

  Van dichtbij fotograferen met de OM-1 Het is al eerder gezegd door mijzelf en anderen op verschillende manieren, maar het maakt het niet minder waar - een macro fotograaf zijn is alsof je een sleutel in handen krijgt die een vreemde en wonderlijke wer...
 • Refractie fotografie vastleggen

  Wat is lichtbreking? Het is lente en dat betekent dat we allemaal onze vertrouwde macrospullen kunnen afstoffen en op pad gaan om de vieze, krimpende sneeuwhopen te inspecteren in de hoop een mooie vlieg of een opkomende krokus te zien. Voor ons macr...
 • Winterkleuren vastleggen: De zonsopgang en zonsondergang fotograferen in de winter

  Maar, ik wil niet naar buiten. Het is te koud! Ik moet toegeven dat hoewel ik van de winter houd, ik die interne dialoog zeker heb gehad. Omdat ik in een deel van de wereld woon waar vijf maanden winter normaal is, is het voor mijn eigen gezondheid b...
 • Mijn uitrusting voor veldmacro

  Ongeacht wat je graag fotografeert, het is belangrijk om je te wapenen met de juiste uitrusting. Persoonlijk ben ik geïnteresseerd in het vastleggen van de ingewikkelde details van insecten en spinnen in hun natuurlijke omgeving, en ik heb appar...
 • VOGELPRACHT

  Ik fotografeer vogels sinds 1978 en het is al meer dan 30 jaar mijn beroep. Vogelfotografie is mijn passie en ik vind vogels prachtig. Hun mooie veerpatronen en fascinerende gedrag brengen me telkens weer terug naar de natuur. Ik word nog steeds enth...
 • FOTO'S MAKEN VAN WATERVALLEN

  Watervallen zijn een van mijn favoriete elementen om vast te leggen met mijn camera. Als fervent buitenfotograaf probeer ik altijd de natuur vast te leggen in elk seizoen en over de hele wereld. De landschappen veranderen zo drastisch gedurende het j...
 • OM-5: 3 Rekenfuncties

  Inleiding Het hebben van een camera die bij mijn levensstijl past, is van het grootste belang. Ik heb er een nodig die constant aan mijn zijde is terwijl ik door mijn dag ga en door de bossen van New Hampshire, mijn adoptiestaat, dwaal. Ik fotografee...
 • Optimaliseren van camerainstellingen voor natuurfotografie

  Plotseling sta je daar... oog in oog met het dier van je dromen, camera in de hand, prachtig licht, de ziel vervuld. Hoewel op het juiste moment op de juiste plaats zijn een essentieel element is van natuurfotografie, kan het zorgen dat je instelling...
 • Beste van 2023 door OM SYSTEM Ambassadors

  Hoe was 2023 voor jou? We hebben bijgepraat met enkele van onze Ambassadeurs van over de hele wereld om hen te vragen naar hun meest geweldige ervaring van dit jaar - dit is wat ze met ons deelden... Adrian Truchta - Polen Ik hou ervan om springende ...
 • 4 benaderingen voor winter macrofotografie

  Als het gaat om macrofotografie, dwalen onze gedachten gemakkelijk af naar het warme seizoen en insecten, planten en schimmels. Na de overvloed van de zomer en herfst kan het uitdagend zijn om je aan een nieuw seizoen aan te passen, en natuurlijk is ...
View More

Onze meest populaire verhalen